2+2 Bäddar, Ellös – Objekt E4040

Välkomna att Hyra Fritidshus

 ”Välkommen till lilla stugan mitt i centrala gamla Ellös, bara 150 meter till badstrand

Välkommen till lilla stugan med plats för två personer eller den lilla familjen.

Möjlig att boka för sommaren 2017.

Omgivningarna:

Här bor man perfekt mitt i ”gamla Ellös” i ett hus som är byggt 1929. Huset ser stor ut, men det är bara nedervåningen som är inredd för sommarboende. Övervåningen står oinredd. Till havet, badplatsen, hamnen, kiosken och restaurang är det ungefär lika långt, bara 150-200 meter.

Huset ligger mellan två fastigheter, helt insynsskyddat från vägar och centrum. Till huset tillhör en altan på framsidan och en altan på gaveln, där det finns grill och man kan ha mysiga grillkvällar eller sitta och ta något gott att dricka en ljummen sommarkväll.

Huset:

När man kommer in i huset så får man känslan av att tiden stått stilla. Men det är väl det som är lite av tjusningen med ett sommarboende. Först kommer man in i den lilla hallen, på höger sida har man duschen och ett handfat,  på väster sida har man en toalett och ett handfat. Sen stiger man in i köket som har gott om plats med mycket bänkar, avlastningsytor för förberedelse för härliga frukostar och middagar. Här finns också ett köksbord medgott om plats och utsikt över delar av Ellös. I kök finns spis, ugn, kyl & frys, kaffebryggare & vattenkokare.I städskåpet finns också strykjärn och strykbräda.

I det stora rummet som både är sovrum och samvarorum, finns det två enkelsängar och en bäddsoffa för en person. Här finns också vardagsrumsbordet för spel och en tv om man skulle vilja slänga ett öga på den under semester. Innanför det stora rummet finns ett litet rum till som har en ihopfällbar extrasäng i form av en byrå, detta rummet är en hall som inte längre används. Det finns en dörr mellan rummen som går att stänga om någon skulle behöva lite ro inför insomningen.

OBS: Ingen rökning och djur är tillåtna i stugan.

Ellös

I Ellös finns en badstrand som är krypvänlig för de allra minsta och passar perfekt för de äldre barnen som gillar hopptorn, bryggor och fiska krabbor. I Elllös finns det massor av klippor, så du hittar lätt en egen klippa för en dag. Här finns också en naturstrand där man kan njuta av tystnaden och utsikten.

Här finns en liten hamn, konditori, kiosk, restaurang, pizza, fiskaffär, bank och mataffär. Golfbanan ligger bara ca 3.5 km från Ellös och till Tuvesvik är det 7 km som är ett färjeläger, som tar dig till Gullholmen eller Käringön som är två bilfria öar fulla med aktiviteter och restauranger .

Att göra på Orust:

Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. se länk under Kul på ön. Göksäter Orust eget ”Lilla Ullared” här finns massor av billigt och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart café, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Kärringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik färjeläger. 

Rabatt om man bokar 4 veckor eller fler. Hör med KOBBAR & SKÄR

Scrolla nedåt för att se lediga veckor, priser, specifikationer & mer info ⇓ 

Vecka

Datum

Pris/
Tillgänglighet

23 3/6 – 10/6  ——-
24 10/6 – 17/6 ———-
25 17/6 – 25/6 3 600,-
25 22/6 – 25/6 midsommar  2 100,-
26 25/6 – 1/7 bokad
27 1/7 – 8/7 bokad
28 8/7 – 15/7 5 400,-
29 15/7 – 22/7 bokad
30 22/7 – 29/7 bokad
31 29/7 – 5/8 bokad
32 5/8 – 12/8 5 400,-
33 12/8 – 19/8 4 000,-
34 19/8 – 26/8 3 800,- reserverad
35 26/8 – 9/2 4 000.-

Specifikationer

Byggår: 1929
m2:
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för två bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: 75 meter
Badplats: 150 meter
Affär: 1 km
Restaurang: 100 meter

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn micro, fläkt, kyl&frys, kaffebryggare, vattenkokare
Matplats: Ja, stort köksbord
Allrum/Sovrum: Ja, med TV och två enkelsängar och bäddsoffa
Kanaler: Ja, Baskanaler
Öppen spis/kamin: Nej
Badrum: Handfat & dusch
Toalett: Toalett & Handfat
Tvättmaskin: 
Farstu: 1 ihopfällbar säng
Uteplats: Ja två stycken

Bokningsförfrågan

Ditt namn

Din e-post

Objektnummer eller ärende

Minst antal bäddar

Vilken eller vilka veckor är ni intresserade av?

Alternativa veckor

Er bokningsförfrågan eller ärende

Vill ni titta vidare?