6+2 Bäddar, Stillingsön – Objekt ST1015

Hyr ni denna stuga får ni ha med hund!

 ”Välkommen till ”Skansen” ett underbart hus med fantastisk havsutsikt!”

Högt beläget på Stillingsön ligger detta idylliska hus med gäststuga. Här får ni inte bara en panoramavy över farleden, utan också en insynsskyddad trädgård med grönska och berg. Här råder även ett lugn som är svårt att få på andra platser.

Huset har under hösten 2016 fått ny tv, 2 nya dubbelsängar i två rum, genomgått en uppfräschning av kök m.m. Se mer på bilderna

Utsikten med den fina stora stenen ligger bara några meter från huset och är perfekt att sitta ned en stund på och kika på förbiglidande båtar och fartyg. Huset och platsen kallas för Skansen just på grund utav den ljuvliga utsikten. Det gula huset med tillhörande gäststuga ligger på en stor gammaldags tomt som har både syrenberså, liten gräsmatta och gränsar till en ett skogsparti. Tomten är dock inte bra för de allra minsta barnen, eftersom den är ganska brant på sina ställen.

Nedervåningen

När ni går in i stora huset har ni det helkaklade badrummet direkt till höger med dusch, tvättmaskin, WC och handfat. Till vänster ligger den rymliga hallen och går ni vidare kommer ni in i det stora allrummet/sällskapsrummet som har klassiska möbler, perfekt för sällskapsspel och umgänge samt husets tv.
Från sällskapsrummet når ni matsalen. Här kan man duka långbord ( iläggsskivor finns). Sitt upp till åtta personer runt bordet och kan någon av sällskapet spela piano så be dem spela en låt

Gå in i verandan och här finner ni en vidsträckt utsikt över havet. Den charmiga kökssoffan och de lilla bordet inbjuder till långa frukostar och här behöver ni aldrig vara rädda för att tröttna på utsikten.

I funktionella köket finns också ett köksbord till med stolar för fyra personer. I köket har ni spis, ugn, mikro, kyl & frys samt en vedspis som är väldigt vacker att titta på men får tyvärr inte användas.

Övervåningen

På övervåningen finns det lilla allrummet med två enkelsängar, sen ligger det ett sovrum på vänster sida med en dubblesäng. På höger sida har man ett genomgångsrum med en bäddsoffa. Sen kommer man in i ett sovrum som har en dubbelsäng.

Gäststugan

Den lilla gäststugan är även den retroinspirerad med bäddsoffa, skrivbord, matplats och kokvrå. I kokvrån finns det varmt och kallt vatten, två kokplattor samt kaffekokare (ej kylskåp). Det finns även ett tillhörande utedass som man kan välja att använda istället för toaletten i det stora huset.

Stillingsön/Omgivningarna

Ner till underbara Stillingssön promenerar ni på en liten stig, det tar ca fem minuter.  Stillingsön har en historia som badort med pensionat, badhus och societetssalong. Nästan alla hus är enhetligt målade i vitt med detaljer i ockragult och massor av snickarglädje.
Vill ni bada på fin badplast som också tillhör huset, så ser ni den från utsikten, kortet med de fina klipporna, den längst bort tillhör huset där finns även en liten sandstrand. Dit tar man sig bäst via bil för genom skogen kan vara mycket snårigt att gå.

Ibland kan det vara skönt att slippa städningen; Vi rekommenderar gärna företag då ni eventuellt också kan få rutavdrag. Men var ute i god tid, helgpersonalen är väldigt få.

Obs, vattnet kan vara lite missfärgat emellanåt dock är smaken bra

 

VÄLKOMNA till Skansen!

Scrolla nedåt för att se lediga veckor, priser & specifikationer ⇓ 

Bokningsförfrågan

Ditt namn

Din e-post

Objektnummer eller ärende

Minst antal bäddar

Vilken eller vilka veckor är ni intresserade av?

Alternativa veckor

Er bokningsförfrågan eller ärende

Veckor sommar 2017

V23 3/6-10/6 – bokad
V24 11/6-17/6 – bokad
V25 17/6-25/6 – (8 nätter) 8 500,-
V25 22/6-25/6 Midsommar (3 nätter) – 7 000.-
V26 25/6-1/7 (6 nätter) – bokad
V27 1/7-8/7 –  8 900,-
V28 8/7-15/7 – bokad
V29 15/7-22/7 – bokad
V30 22/7-29/7 – bokad
V31 29/7-5/8 – bokad
V32 5/8-12/8 – bokad
V33 12/8-19/8 – 9 900.-
V34 19/8-26/8 – 7 900,-
V35  26/8-2/9 – 6 900,-


Specifikationer

Byggår: 1905
m2: 100, gästhus 18
El: Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Liten hund är OK
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för 4 bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: Ses från tomten
Badplats: 5 min med bil
Affär: 10 min promenad
Övrigt: Pilgrimsleden går en bit från huset

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, mikro, fläkt, kaffebryggare & kyl/frys
Matplats: Köksbord & matsalsbord med iläggsskivor
Allrum markplan: Sällskapsrum med soffa & fåtöljer, TV
Allrum ovanvåning: 2 enkelsängar
Toalett: WC, dusch, handfat & tvättmaskin
Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: Dubblesäng

Genomgångsrum: Bäddsoffa
GÄSTSTUGA
Allrum: Bäddsoffa för 2, köksbord & skrivbord
Kokvrå: 2 kokplattor, kaffebryggare, diskbänk med varmt & kallt vatten (ingen kyl)
Det finns även ett utedass intill gäststugan

Uteplats:
Syrenberså med utemöbler, utsiktsplats, grill & rymlig gräsplan

Vill ni titta vidare?