6+3 Bäddar Myckleby – Objekt M1025

 

 Semesterparadis för naturälskare, bastu, roddbåt, skog, sjö, gäststuga, wifi, viasat

Insynsskyddad lugnt läge, där skogen och bergen är närmaste granne.

Vill du ro roddbåt, bada bastu, ha skogen bakom huset och cykla på lugna vägar och dessutom bo i härliga insynsskyddade M 1025, då är detta perfekt för dig! 

Midsommar: Denna stugan är perfekt för er som vill fira en lugn och härlig midsommar i familjens och goda vänner lag. Här kan ni sätta upp en fin midsommarstång och njuta av långbord med härlig midsommarmat. Stora fester är ej tillåtet och maxantal gäster är alltid de som står i beskrivningen. 

Omgivningarna:

De som hyr denna stuga får inte bara ett härligt hus som är renoverat med omsorg och inrett med härliga möbler. Man får också en stor barnvänlig tomt som ligger lantligt med skogen som granne och är helt insynsskyddad. Här finns en stor altan med utemöbler och grill för härliga grillkvällar.

På den härliga tomten finns också ett litet hus, som har övernattningssängar och en vedeldad bastu med ute-dusch. Nere vid sjön finns en liten roddbåt, för några få personer som man gärna får låna. Sjön är Orust största insjö och heter Grindsbysjön den ligger ca 1 km från huset. ( Man kan skymta sjön mellan trädets grenar på 2,dra kortet från vänster) Grindsbysjön har små badvikar och härliga klippor som man kan bada och lapa sol från. Vill man fiska så är chansen stor att man också får napp. Här finns också 2 cyklar att låna, en dam och en herrcykel.

Huset:

I Stugans första plan finns köket, som har gott om utrymme för matlagning. I köket finns en härlig köksspis som man kan elda i och i anslutning till det mysiga vardagsrummet finns ett stort köksbord med plats för upp till 8 personer. Här finns också en lyxig ölkyl från 60-talet som pryder matrummet. Det härliga badrummet och ett sovrum med plats för 2 personer ligger även i första plan.

Övervåningen har ett allrum med en bäddsoffa och en enkelsäng, samt ett litet rum med en enkelsäng. Här uppe finns också det stora luftiga sovrummet med en dubbelsäng.

Hund:

I denna stuga får du ha med hund, men kravet är att den är både trevlig och aktsam om möbler och omgivningar.

Närområdet:

Till Slussen är det 7 km och vill man cykla dit så är det fina cykelvägar, där hittar man underbara Slussen pensionat med god mat och trevliga uppträdande och här finns också en fin badplats, Bra cykelvägar är det även till Henån Orust huvudort ( man måste dock korsa en stor väg framme i Henån) där man hittar det mesta man kan behöva, handla goda räkor i fiskaffären och sitta vid kajen, kika på båtlivet och ”pilla” räkor.

Att göra på Orust:

Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. se länk under Kul på ön. Göksäter Orust eget ”Lilla Ullared” här finns massor av billigt och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart cafe, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Kärringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand.

Städning:

Ibland kan det vara skönt att slippa städningen, Vi rekomenderar ett några företag som finns under ”Frågor & Svar”  Men var ute i god tid, för helgpersonalen är vädligt få.


VÄLKOMNA att hyra denna stuga!

Bokningsförfrågan

Ditt namn

Din e-post

Objektnummer eller ärende

Minst antal bäddar

Vilken eller vilka veckor är ni intresserade av?

Alternativa veckor

Er bokningsförfrågan eller ärende

Veckor 2017

V23 3/6-10/6 – ———-
V24 10/6-17/6  – bokad
V25 17/6-25/6, (8 nätter) – bokad
V25 22/6-25/6 Midsommar, (3 nätter) – bokad
V26 25/6-1/7 (6 nätter) – bokad
V27 1/7-8/7 – bokad
V28 8/7-15/7 – bokad
V29 15/7-22/7 – bokad
V30 22/7-29/7 – bokad
V31 29/7-5/8 – bokad
V32 5/8-12/8 – bokad
V33 12/8-19/8 – bokad
V34 19/8-26/8 – 7 000,-
V35 26/8-2/9 – 6 500,-

Specifikationer

Byggår: 1921, 2002,2006
m2: 80
El:
Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Ja, hund
Rökning: Nej
Parkering: Ja, 3
Mobiltäckning: Ja, Telia fungerar bäst
Bredband/Wifi: LAN/Wifi
Havet: 8 km
Badplats: 5 km, sjö
Affär: 7 km
Övrigt: 1 liten roddbåt,  2 cyklar, bastu, utedusch, ölkyl, Gasolgrill, Viasat, Canal +

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, micro, fläkt, kyl/frys & tvättmaskin
Allrum: Tv, Viasat, Canal +
Toalett: WC, badkar med dusch, handfat & torktumlare
Uteplats: Utemöbler, grill, grillplats & rymlig gräsplan
Allrum uppe: 1 enkelsäng & 1 bäddsoffa för 1
Sovrum 1: 2 enkelsängar
Sovrum 2: 1 enkelsäng
Sovrum 3: 1 dubbelsäng
GÄSTSTUGA
Säng: 1 våningssäng
Övrigt: Vedeldad bastu & utedusch

Vill ni titta vidare?