4+2 Bäddar, Hälleviksstrand – Objekt H2121

Välkomna att hyra stuga i Hälleviksstrand

”Villa i pittoreska Hälleviksstrand med två badrum & gångavstånd till hav/bad, restaurang, glasskiosk, café & sevärdheter

I gränderna av pittoreska Hälleviksstrand har du som hyr denna villan härlig havsutsikt & närhet till allt vad samhället har att erbjuda. Med enbart 80 meter till havet & 120 meter till hamntorget, där du finner glasskiosken & restaurangen, har du alla förutsättningar för en härlig vecka.

Restaurangen Erwings Junkfood har fullständiga rättigheter & uppträdanden. I närheten av villan har du även café, museum, fotbollsplan & lekplats. Badplatsen funkar för alla åldrar och det finns även otaliga klippor att välja mellan om man vill vara ifred.

Vid villan har du en balkong med två solstolar där vyn över hustaken & havet breder ut sig. Vid sidan av huset intill berget har du en stenlagd liten uteplats som är nästan helt insynsskyddad och omgiven av växten vildvin. Där finns grill & utemöbler för 6 personer.

Våning 1
Interiören är ljus och fräsch med luftiga utrymmen för umgänge. Möblerna är sparsamt använda och välbevarade. Köket som ligger i mitten av huset med öppenhet till matplats har alla faciliteter man kan önska med bland annat diskmaskin. I TV-hörnan, som angränsar med öppenhet till allrummet, finns den utdragbara bäddsoffan för två (syns ej ännu på bild).

Våning 2
Från sovrummet med dubbelsäng kommer man ut till balkongen, här har du havsutsikt från både fönster och balkong. Intill har du nästa sovrum med två enkelsängar. 

De två badrummen är placerade på varsitt plan och båda är ljusa & fräscha. Den som är lång duschar bäst på nedervåningen då badrummet på andra plan har snedtak. 

 

Hälleviksstrand är ett jättefint litet pittoreskt fiskesamhälle. Här ligger de gamla västkuststugorna på rad och en bred vik går igenom hela Hälleviksstrand.  Här finns badplatser för alla smaker. Här finns också Mias sjöbod, där man lyckats med konststycket att få in både ett café och restaurang i en pytteliten sjöbod, vi misstänker att man använt skohorn. Detta underbara ställe får ni bara inte missa. Här finns Anders båt och brygga, som erbjuder båt och fisketurer, samt en till restaurang och en kiosk som har lite av varje.

 

Att göra på Orust:

Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. se länk under Kul på ön. Göksäter Orust eget ”Lilla Ullared” här finns massor av billigt och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart café, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Kärringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand.

OBS; Parkeringen vid huset är mycket liten och en normalstor bil får ej plats. Då finns en anvisad parkering mitt emot badplatsen

VÄLKOMNA!

Scrolla nedåt för att se lediga veckor, priser & specifikationer ⇓ 

Bokningsförfrågan

Ditt namn

Din e-post

Objektnummer eller ärende

Minst antal bäddar

Vilken eller vilka veckor är ni intresserade av?

Alternativa veckor

Er bokningsförfrågan eller ärende

Veckor  2017

V23 3/6-10/6 – ———–
V24 10/6-17/6  – 6 000,-
V25 17/6-25/6, (8 nätter) – 8 000,-
V26 25/6-1/7 (6 nätter) – 8 500,-
V27 1/7-8/7 – bokad
V28 8/7-15/7 – bokad
V29 15/7-22/7 – bokad
V30 22/7-29/7 –  bokad
V31 29/7-5/8 – bokad
V32 5/8-12/8 – bokad
V33 12/8-19/8 –  bokad
V34 19/8-26/8 – bokad
V35 26/8-2/9 – bokad

Specifikationer

Byggår: 1918
m2: 73
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja mycket liten, större parkering finns vid badplatsen
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: 80 meter
Badplats: 200 meter
Affär: 7 km
Restaurang: 120 meter
Övrigt: Barnvänlig gata (ej genomfartstrafik).

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, mikro & kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord
TV-hörna: Tv med baskanaler, stereo, DVD & bäddsoffa
Allrum: Två soffor & soffbord
Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: 2 enkelsängar
Sovrum 3/allrum nere: 1 bäddsoffa (2 bäddar)
Toalett 1: WC, dusch & handfat
Toalett 2: WC, dusch & handfat
Uteplats:  Balkong med havsutsikt & 2 solstolar. Stenlagd uteplats med utemöbler & grill.

Vill ni titta vidare?