Perfekt för två – eller den lilla familjen!
Nära bad, affär & restauranger.

2+2 bäddar, Ellös – Objekt E4040

 

Och då ropar hon till mig,
Ja, på blommande stig:
-Se här är den sköna sommaren som jag har lovat dig!

(Evert Taube)

Omgivningarna:
Här bor man perfekt mitt i ”gamla Ellös” i ett hus som är byggt 1929. Huset ser stort ut, men det är bara nedervåningen som är inredd för sommarboende. Övervåningen står oinredd. Till havet, badplatsen, hamnen, kiosken och restaurang är det ungefär lika långt, bara 150-200 meter.

  • perfekt för ett par eller liten familj
  • nära till allt, mitt i Ellös
  • lugn tomt en bit från vägen
  • välutrustat kök
  • en härligt solig altan

Huset ligger mellan två fastigheter, helt insynsskyddat från vägar och centrum. Till huset tillhör en altan på framsidan och en altan på gaveln, där det finns grill och för mysiga grillkvällar eller sitta och ta något gott att dricka en ljummen sommarkväll.

 

”Ta en promenad till fiskaffären & köp färska räkor eller havskräftor”

 

Huset
När man kommer in i huset så får man känslan av att tiden stått stilla. Men det är väl det som är lite av tjusningen med ett sommarboende. Först kommer man in i den lilla hallen, på höger sida har man duschen och ett handfat,  på väster sida har man en toalett och ett handfat. Sen stiger man in i köket som har gott om plats med mycket bänkar, avlastningsytor för förberedelse för härliga frukostar och middagar. Här finns också ett köksbord med gott om plats och utsikt över delar av Ellös. I köket finns spis, ugn, kyl & frys, kaffebryggare & vattenkokare. I städskåpet finns också strykjärn och strykbräda.

I det stora rummet som både är sovrum och vardagsrum, finns två enkelsängar och en bäddsoffa för en person. Här finns också vardagsrumsbordet för spel och en TV om man skulle vilja slänga ett öga på den under semestern. Innanför det stora rummet finns ett litet rum till som har en utfällningsbar extrasäng i form av en byrå, detta rummet är en hall som inte längre används. Det finns en dörr mellan rummen som går att stänga om någon skulle behöva lite ro inför insomningen.

OBS: Ingen rökning och djur är tillåtna i stugan.

Ellös
I Ellös finns en badstrand som är krypvänlig för de allra minsta och passar perfekt för de äldre barnen som gillar hopptorn, bryggor och att fiska krabbor. I Elllös finns det massor av klippor, så du hittar lätt en egen klippa för en dag. Här finns också en naturstrand där man kan njuta av tystnaden och utsikten.

 

”Fiska krabba & sedan ordna krabb-race, det är roligt för både små & stora barn”

 

Här finns en liten hamn, konditori, kiosk med stor glassbar, restaurang, pizza, fiskaffär, bank och mataffär. Golfbanan ligger bara ca 3.5 km från Ellös och till Tuvesvik är det 7 km. Härifrån kan du göra en dagstur till Gullholmen eller Käringön som är två bilfria öar fulla med aktiviteter och restauranger. I Ellös finns också Pelargonmuseum med massor av ovanliga arter.

Att göra på Orust
Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga över ängar & genom skog och bildar en åtta. Göksäter, Orust eget ”Lilla Ullared”, erbjuder mängder av  billiga bra-att-ha-saker, har mängder med bl a tyger & kläder.

 

”På Orust hittar du massa lokalproducerat & ekologiskt – både kött & grönsaker!”

 

Töllås fårgård har ett underbart café, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet eller deras egna lammprodukter. Tavlebods honungsgård,  visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go-fika och honungskarameller att köpa.Mer tips om våra smultronställen hittar du under länken Kul på öarna.

Rabatt om man bokar 4 veckor eller fler. Kontakta oss för offert.

 

Välkommen till vårt vackra Bohuslän!

Specifikationer

Byggår: 1929
m2: 40 m2 ( övervåningen används ej)
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för två bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: 75 meter
Badplats: 150 meter
Affär: 1 km
Restaurang: 100 meter

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn micro, fläkt, kyl&frys, kaffebryggare, vattenkokare
Matplats: Ja, stort köksbord
Allrum/Sovrum: Ja, med TV och två enkelsängar och bäddsoffa
Kanaler: Ja, Baskanaler
Öppen spis/kamin: Nej
Badrum: Handfat & dusch
Toalett: Toalett & Handfat
Tvättmaskin: 
Farstu: 1 ihopfällbar säng
Uteplats: Ja två stycken

Kalendern laddas...
- Ledig
 
- Bokad
 
- Reserverad
 
- Delvis bokad

För att markera flera dagar i kalendern så klickar du först på den första dagen du önskar i perioden och sedan på den sista. Då blir alla dagar där emellan markerade.

Observera att minsta period att boka är 1 vecka under sommarperioden då in- och utcheckning alltid sker på en lördag om inte annat är överenskommet.

Har ni en allmän fråga kontakta oss på info@kobbaroskar.com

Förnamn *

Efternamn *

Land *

E-post *

Telefon *

Antal vuxna:

Antal Barn:

 * Jag är över 25 år


Meddelande


Skriv koden:
captcha
 *Jag har läst och förstått villkoren


Allmänna villkor klicka HÄR.

Sommaren 2019

(Vecka), tid och pris


(34, 
17/8 – 24/8 – 3500,-
(35), 
24/8- 31/8 – 3500,-

 

 

 

Vill ni titta vidare?