Stor- & lillstuga, bastu, kamin & möjlighet att bada i pool

4 + 2 bäddar – Objekt DM9030

“Ute blåser sommarvind,
göken gal i högan lind.”

Alice Tegnér/S J Hedborn

Dessa två stugor passar toppen för er som vill ha mycket att göra men ändå ha en billig semestervecka. Är ni en barnfamilj, där far- eller morföräldrar vill komma och hälsa på några dagar, eller har ni äldre barn som tycker det är spännande att sova i egen stuga – ja då kan detta bara bli perfekt. Har ni dessutom en vovve som vill hänga med på sommarsemester, så är den lika välkommen. 

 

Bastu, studsmatta, hundgård, kamin & möjlighet till bad i pool!

 

Storstugan med 2 + 1 bäddar

 • Stort kök
 • WC och dusch med tvättmaskin
 • Kamin
 • Altan under tak
 • Ett sovrum
 • Ett TV-rum med bäddsoffa + en uppblåsbar madrass 140 cm
 • Wifi

Lillstugan med 2 bäddar

 • Litet pentry
 • Bastu + dusch
 • Våningssäng
 • Mindre hundrastgård

 

Mer om stugorna
Storstugan har en hall där man kan hänga av sig kläder och skor. I köket finns allt ni behöver för att bo bekvämt. En fantastik fin kamin, som går att elda i om det skulle bli lite ruggigt någon kväll. Ved bjuder ägarna på. Från köket kommer ni ut till altanen med tak, där det finns en grill & utemöbler med dynor. Från köket kommer man också till toaletten och ett separat rum med dusch och tvättmaskin. Det finns också en liten träaltan för frukost på husets södersida.

 

Perfekt för barn, föräldrar & vovvar som vill ha riktigt sommarkul!

 

En trappa upp finns två rum. Här är det ca 170 cm i takhöjd i nocken. Här finns en Hemnessäng från IKEA och direkt innanför finns ett vardagsrum med soffa, fåtölj och TV. Här kan den uppblåsbara madrassen som också går att använda få plats.

Lillstugan har ett rum med en våningssäng & ett pentry med två enkla sittplatser för frukosten. Här finns också bastun och en dusch. Bastun har el-aggregat, så det är bara att sätta igång den när ni blir sugna.  Intill lillstugan finns också hundgården.

“Första koppen kaffe – bara du, surrande bin, fågelkvitter och utsikt över böljande ängar”

 

Omgivningarna
Båda husen ingår i hyran. Stugorna ligger på ytterkanten av ägarnas tomt vilket betyder att det finns en egen parkering för 2 bilar intill storstugan och på baksidan av storstugan kan man frukostfika helt för sig själv och ha en ljuvlig utsikt över ängarna.

På tomten finns en studsmatta och en sandlåda som är till alla gästande barn, både till ägarna & till dig som hyr. Husägaren har också en mindre pool som ni är välkomna att svalka er i och barnen får bada i. Mer information om poolen finns i stugan.

Stugorna ligger lantligt, så här finns både traktorer och kor. Men ibland hörs bara surret av bin och ljudet av vinden. Här finns också fina vandringsmarker och vandringsleder nära huset. Bara knyta på sig skorna och packa fikakorgen och ge sig iväg.

OBS! Det bor 3 fina katter i ägarnas hus, de är inte så sällskapliga och visar sig sällan, men de vill inte att lösa hundar jagar dem.

 

“Missa inte våra smultronställen!”

 

Mer att göra på Orust
Ett litet smakprov på vad vår ö erbjuder får du här. Fler tips om våra smultronställen samt länkar till de olika ställena hittar du på vår sida Kul på öarna.

För dig som gillar att vandra finns Orust pilgrimsled som är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Du vandrar över ängar och genom skogar. Mitt på ön ligger Göksäter, Orusts eget “Lilla Ullared”. Här kan du fynda tyg, kläder och massa andra bra att ha saker. Töllås fårgård har ett underbart café och en gårdsbutik där du hittar egenodlade grönsaker, inläggningar, marmelader och, så klart, olika ull- och köttprodukter från gårdens får. På Tavlebods honungsgård man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och tillverkar honung. Här finns också gott fika och olika honungsprodukter att köpa.

 

Välkommen till vårt vackra Bohuslän!

 

 

Specifikationer

StorStugan
Byggår:
 1965 renoverad 2006
m2: 35+15+ Lillstugan 10 m2
El: Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Ja
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för 2 bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Ja
Havet: 5 km
Badplats: 5 km
Affär: 4,5 km
Restauranger:  4,5 km

Information/StorStuga
Entréplan
Hall: 
Ja, med plats för ytterkläder
Kök: Spis, ugn, fläkt, kyl/frys, köksbord,
micro, matsalsbord, kamin
Övrigt: Brödrost, kaffebryggare, vattenkokare. Elvisp
Badrum: Dusch, tvättmaskin
Toalett: WC, handfat
Allrum övervåningen: Bäddsoffa, TV, uppblåsbar madrass ( 140 cm)
TV-Kanaler: BAS-kanaler  
Sovrum 1: 1 hemnes Ikea säng.

Övrigt:  Utemöbler+ kolgrill

LillStuga
Bastu + dusch
1 våningssäng.  
Trinettkök, med kyl och platta

Priser/veckor sommar 2019

Korttidsuthyrning
OBS detta hus går att hyra anda perioder även andra tider på året.
Hör med oss så kanske vi kan hjälpa er.


(35) 
24/8-31/9 – 4300,-

Kalendern laddas...
- Ledig
 
- Bokad
 
- Reserverad
 
- Delvis bokad

För att markera flera dagar i kalendern så klickar du först på den första dagen du önskar i perioden och sedan på den sista. Då blir alla dagar där emellan markerade.

Observera att minsta period att boka är 1 vecka under sommarperioden då in- och utcheckning alltid sker på en lördag om inte annat är överenskommet.

Har ni en allmän fråga kontakta oss på info@kobbaroskar.com

Förnamn *

Efternamn *

Land *

E-post *

Telefon *

Antal vuxna:

Antal Barn:

 * Jag är över 25 år


Meddelande


Skriv koden:
captcha
 *Jag har läst och förstått villkoren


Allmänna villkor klicka HÄR.