Ljuvligt paradis med fantastiskt utsikt

4+3 bäddar, Rossön – Objekt HR3366

Fågelliv, strandkant, ljuvlig utsikt, solnedgång, tillsammans, långa lata dagar.

  • Stuga
  • Gäststuga
  • Bredband
  • 4+3 bäddar
  • Två toaletter
  • 1 dusch
  • Inglasat uterum
  • Kamin
  • Ljuvlig utsikt

Läs mer om huset och omgivningarna!

 

2 stugor på samma tomt med ljuvlig utsikt över viken

 

Välkomna till detta ljuvliga ställe, en oas för alla naturälskare. Slå dig ner i uterummet med något gott att dricka, kikar ut över viken där fågellivet blir ett fantastiskt skådespel och solnedgången sakta säker sig ner över nejden. Då kommer lugnet och stillheten.

Här har ni en fin välbevarad stuga med tillhörande nyrenoverad och utbyggd gäststuga. Stugan och gäststugan är perfekt för en familj eller för två små familjer som vill umgås, kika på fågellivet, sitta i tankar i den inglasade altanen när solen går ner över nejden.

Stugan:
Stugan är väldigt bra inredd med fokus på umgänge. Här finns flera olika platser att slå sig ner på.

Man kommer in i en liten hall, där också husets dusch och toalett finns.
Direkt till höger är köket, med matplats och gott om utrymme för gemensamma grillförberedelse. Vardagsrummet har både soffa, TV  och matsalsplats. Här kan ni spela spel, pussla eller ha trevliga middagar. Stugan har ett också ett stort sovrum med dubbelsäng.
Uterummet som är bara några år gammalt bjuder på ett härligt ställe att slå sig ner i och njuta av den underbara utsikten.

Gäststuga:
Gäststugan är nyrenoverad. Den har två sängar, toalett med handfat + en extra hopfällbar säng. Liten sittplats med utsikt över viken, där det också finns liten vask och litet kylskåp.
Gäststugan har också en egen altan med sittgrupp.

Område:
Stugan ligger på en bergsplatå, med en härlig tomt och en fin veranda med ljuvlig utsikt över viken. Här kan man fastna i timmar med att se fåglar som vadar och leker i vattenbrynet och njuta av härliga solnedgångar.

Vill man bada så är Rossö badplats den bästa, där finns litet hopptorn, brygga, klippor och liten strand, se bilder. Dit är det  2 km. Ta med cyklarna så tar det inte mer än 10 minuter att cykla dit.

Rossön
Rossön är en halvö på Orust, med massor av klippor och badmöjlighet. Rossön har en liten båtman och också en badplats som är allmän.
Till viss del består Rossön också av ett naturreservat.

Mer att göra på Orust
Ett litet smakprov på vad vår ö erbjuder får du här. Fler tips om våra smultronställen samt länkar till de olika ställena hittar du på vår sida Kul på öarna.

För dig som gillar att vandra finns Orust pilgrimsled som är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor, leden passerar genom Stillingsön. Du vandrar över ängar och genom skogar. Mitt på ön ligger Göksäter, Orusts eget “Lilla Ullared”. Här kan du fynda tyg, kläder och massa andra bra att ha saker. Töllås fårgård har ett underbart café och en gårdsbutik där du hittar egenodlade grönsaker, inläggningar, marmelader och, så klart, olika ull- och köttprodukter från gårdens får. På Tavlebods honungsgård man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och tillverkar honung. Här finns också gott fika och olika honungsprodukter att köpa. I närheten finns också en saluhall med lokalproducerat.

 

”På Orust hittar du allt du behöver för en avkopplande semester!”

Information / Specifikation

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, kaffebryggare, vattenkokare & kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord
Öppen spis/kamin: Ja,
Toalettrum: WC och dusch
Sovrum 1: Dubbelsäng
Vardagsrum: Bäddsoffa, TV och Matplats
Uterum: Glasad uterum med sittplast.
Utemöbler: Ja

Gäststuga
Sovrum 2:
2 enkelsängar  + 1 extra hopfällbar säng
WC & handfat: Ja
Övrigt:
Sittplats, soffa, vask + liten kyl
Uteplats:
Utemöbler, Kolgrill

Specifikationer

Byggår: 1960, renoverat 2014
m2: 67
El: Ingår
Vatten: Ja, egen brunn
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, 2 bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Ja, Fiber
Havet: 100 meter
Badplats: 2 km
Affär: 3,5 km
Restaurang: 3.5 km

Vill ni titta vidare?