Charmigt torp med härlig glasveranda!

5 bäddar, Nösund – Objekt H1017

Charmigt torp på landet nära den anrika badorten Nösund!

  • supermysig stuga
  • insynsskyddad stor tomt
  • 2 sovrum, 5 bäddar
  • kök med torparkänsla
  • WC & dusch

Detta är ett charmigt torp med en härlig glasveranda och ett trevligt blåvitt kök med mycket torparkänsla kvar. Torpet är 53 i bottenplan, så det finns gott om utrymme att vistas på. Vardagsrummet är enkelt möblerat med bekväma möbler och den genuina gamla glasverandan har en mysig rottinggrupp att koppla av i. I anslutning till den lilla hallen finns en rum med dusch och toalett.

 

”Jag vill gå genom dalen på kvällen när timmen är sen.
för då doftar det bäst av äppelblom, hägg och syren.”

 

Övervåningen har två sovrum, ett med tre enkelsängar, detta rum är genomgångsrummet till det andra sovrummet som har en dubbelsäng. Utöver detta så finns även ett pyttelitet rum vid sidan av under snedtaket, detta är inte möblerat, kan ev fungera som lekrum eller som ett barnrum.

Torpet ligger i en lummig dunge vid en mindre väg. Trädgården upplevs som stor med gräsmatta och buskar. Den höga syrenhäckar och en stor lada gör att tomten blir helt insynsskyddad. Vid den här stugan så finns naturen nära till hands och det finns även fornlämningar nära stugan.

Omgivningarna
Det anrika gamla badorten Nösund ligger 2 km bort, perfekt att cykla till. Här hittar ni Nösunds havshotell alldeles vid havet, de har en underbar restaurang, spa med havsbad med en fantastik utsikt och på kvällarna erbjuds underhållning. Här kan ni ta er en dag och njuta av att bli omhändertagna. Nösundsgården kan 
stoltsera med en mycket avstressande trädgård under stora träd och en laxbäck. Här kan ni slå er ner och äta något lätt och eller njuta av något gott att dricka. Nösund har två jättefina badplaster och vissa somrar även en och annan butik.

Att göra på Orust & Tjörn
Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta, och är bara en av många vackra vandringsleder på ön. Tavlebords honungsgård där du och dina barn, på ett väldigt pedagogiskt sätt, kan se hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. Precis bredvid ligger & Tavlebords lanthandel, som fungerar som en saluhall där lokala producenter själva säljer sina livsmedel och hantverk. En dagstur till bilfria Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand. På flera ställen kan du hyra kajaker och paddla i några av världens vackraste vatten som Malö strömmar. Ellös ligger ca en mil bort och här finns affärer och restauranger.

Mer tips får du på vår sida Kul på öarna där vi presenterar våra egna smultronställen.

 

Välkommen till vår vackra ö!

 

 

 Specifikationer

Byggår: 1910
m2: 53 + övervåning
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, 2 st
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: 2 km
Badplats: 2 km
Affär: 8 km
Golfbana: 12 km
Centrum: 2 km

Information/Stuga

Kök: Spis (häll), ugn, mikro & kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord
Allrum: Tv med baskanalerna.
Öppen spis/kamin: Nej
Toalett: WC, dusch, handfat & tvättmaskin
Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: 3 enkelsängar

Uteplats: Utemöbler för 5 personer, kolgrill & gräsplan

Vill ni titta vidare?