Charmig stuga med härlig glasveranda!

5 bäddar, Nösund – Objekt H1017

Charmig stuga på landet nära den anrika badorten Nösund!

  • Supermysig stuga
  • Stor insynsskyddad tomt
  • 2 sovrum, 5 bäddar
  • Kök med torparkänsla
  • WC & dusch

Läs mer om huset och omgivningarna!

Välkommen till denna charmiga stuga med en härlig glasveranda och ett trevligt blåvitt kök med mycket torparkänsla kvar.
Här bor man lugnt och skönt, med känslan att vara för sig själv.

ENTRÉPLAN
Stugan är 53 m² i bottenplan, så det finns gott om utrymme att vistas på. Vardagsrummet är enkelt möblerat med bekväma möbler och den genuina gamla glasverandan har ett stort köksbord för härliga frukostar. . I anslutning till hallen finns ett rum med dusch och toalett.

ÖVERVÅNINGEN
Övervåningen har två sovrum, ett med tre enkelsängar, detta rum är genomgångsrummet till det andra sovrummet som har en dubbelsäng. Utöver detta så finns även ett pyttelitet rum vid sidan av under snedtaket, detta är inte möblerat, kan ev fungera som lekrum eller som ett barnrum.

TOMTEN
Stugan ligger i en lummig dunge vid en mindre väg. Trädgården upplevs som stor med gräsmatta och buskar. Den höga syrenhäckar och en stor lada gör att tomten blir helt insynsskyddad. Vid den här stugan så finns naturen nära till hands och det finns även fornlämningar nära stugan.

OMGIVNINGARNA
Det anrika gamla badorten Nösund ligger 2 km bort, perfekt att cykla till. Här hittar ni Nösunds havshotell alldeles vid havet, de har en underbar restaurang, spa med havsbad med en fantastik utsikt och på kvällarna erbjuds underhållning. Här kan ni ta er en dag och njuta av att bli omhändertagna. Nösundsgården kan stoltsera med en mycket avstressande trädgård under stora träd och en laxbäck. Här kan ni slå er ner och äta något lätt och eller njuta av något gott att dricka.

BADPLATSER
Nösund har två jättefina badplatser, en för de mindre barnen, med fin sandremsa och en för de lite större barnen, med klippor, hopptorn och brygga.
Karta till en av badplatserna

 

Att göra på Orust & Tjörn
Pilgrimsleden
på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta, och är bara en av många vackra vandringsleder på ön. Tavlebords honungsgård där du och dina barn, på ett väldigt pedagogiskt sätt, kan se hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. Precis bredvid ligger & Tavlebords lanthandel, som fungerar som en saluhall där lokala producenter själva säljer sina livsmedel och hantverk. En dagstur till bilfria Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand. På flera ställen kan du hyra kajaker och paddla i några av världens vackraste vatten som Malö strömmar. Ellös ligger ca en mil bort och här finns affärer och restauranger.

Mer tips får du på vår sida Kul på öarna där vi presenterar våra egna smultronställen.

 

Välkommen till vår vackra ö!

Information / Specifikation

Information

Kök: Spis (häll), ugn, mikro & kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord
Allrum: Tv med baskanalerna.
Öppen spis/kamin: Nej
Toalett: WC, dusch, handfat & tvättmaskin
Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: 3 enkelsängar

Uteplats: Utemöbler för 5 personer, kolgrill & gräsplan

Specifikationer

Byggår: 1910
m2: 53 + övervåning
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, 2 st
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: 2 km
Badplats: 2 km
Affär: 8 km
Golfbana: 12 km
Centrum: 2 km

Vill ni titta vidare?