6 bäddar, Ramshult, Nösund – Objekt L4050

 “Stuga med anor från 1700-talet nära Lyr  med havsglimtar “

Bo på härliga barnvänliga Ramshult

6 Bäddar
300 meter till havet
Barnvänligt och Lantligt

Läget på Stugan som ligger bara 300 meter från vattnet, känns mycket idylliskt, nästan lite lantligt med den lilla grusvägen och skogsgläntorna som finns runt huset. Här har man inga synliga granar. Det tar bara 5 minuter att promenera till färjan som går över till fina ön Lyr där det bland annat finns en härlig fiskrestaurang ”Bryggvingen”.

Tänk er att vakna upp en sommarmorgon och smyg ut barfota på den fina stenlagda uteplatsen. Ta med en kopp kaffe, någon bra tidning och njut av tystnaden tills morgonen sakta går över till förmiddag. Vill man har sol slår man sig ner på trappan utanför köket. Sen är det dags att väcka resten av familjen och börja fundera på vad dagen kommer att bjuda på.

Stugan är mycket trevlig och känns stor och luftig och har en öppen planlösning. Allrummet med de fina stockarna i taket har en stor hörnsoffa som man kan slappa i efter dagens utflykter, den går också att sova i om det skulle behövas. Här finns också huset Tv, en 48 tums Appel-tv samt bra högtalare som man kan koppla sin Iphone eller mac till. De gamla rustika slagbordet kan fällas ut och rymmer hela 8 personer.

Köket har bra ytor och är fullutrustat med bland annat diskmaskin. Här finns också en kökskamin så skulle det bli ruggigt någon dag så kan man tända en liten brasa och mysa med något roligt spel eller en god bok Innanför köket finns ett mysigt sovrum med två enkelsängar samt ett badrummet och en tvättstugan. Går man upp på övervåningen möts man av en jättemysig hall där det finns en 90 madrass på golvet. Vidare genom nästa dörr finns också det stora sovrummet med en dubbelsäng.

Tröttnar man på havet och saltstänket, så tar man vandringsskorna på sig och vandrar upp i bergen eller går en bit på pilgrimsleden eller helt enkelt promenerar till Nösund.

Mer på Orust:

Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. se länk under Kul på ön. Göksäter Orust eget “Lilla Ullared” här finns massor av billigt och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart cafe, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa.

Städning: Ibland kan det vara skönt att slippa städningen, Vi rekommenderar gärna städbolag. Men var ute i god tid, helgpersonalen är väldigt få.

Välkomna att hyra denna mysiga stuga!

Specifikationer

Byggår: 1700-1970
m2: 80
El: Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja
Mobiltäckning: Okej
Bredband: Ja
Havet: 300 meter
Affär: 15 km
Övrigt: Kiosk vid färjeläget (5 min promenad)

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, micro, fläkt, diskmaskin, kaffebryggare & kyl/frys
Allrum: Öppen spis, Appel-TV, högtalare & soffa
Toalett: WC, dusch & handfat (tvättmaskin i tvättstuga)
Uteplats: Utemöbler på plattsatt yta, kolgrill, segelduk & gräsmatta
Sovrum 1: Dubbelsäng
Sovrum 2: 1 madrass (hall)
Sovrum 3: 2 enkelsängar
Allrum: Bäddsoffa för en

Kalendern laddas...
- Ledig
 
- Bokad
 
- Delvis bokad

För att markera flera dagar i kalendern så klickar du först på den första dagen du önskar i perioden och sedan på den sista. Då blir alla dagar där emellan markerade.

Observera att minsta period att boka är 1 vecka under sommarperioden då in- och utcheckning alltid sker på en lördag om inte annat är överenskommet.

Har ni en allmän fråga kontakta oss på info@kobbaroskar.com

Förnamn *

Efternamn *

Adress *

Postnr. *

Ort. *

Land *

E-post *

Telefon *

Antal vuxna:

Antal Barn:

 * Jag är över 25 år


Meddelande


Skriv koden:
captcha
 *Jag har läst och förstått villkoren


Allmänna villkor klicka HÄR.

Veckor sommar 2018

(29), 14/7 – 21/7 -> 9900,-
(30), 21/7 – 28/7 -> 9900,-
(31), 28/7 – 4/8 -> 9900,-

Vill ni titta vidare?