Häftigt arkitektritat hus mitt i naturen!

6+4 bäddar, Ammedalen – Objekt A4020

 Det doftar, det sjunger från skog och från sjö,
i natt ska du vara min gäst!”

Visa vid midsomartid
  • 5+6 bäddar (max 10 personer)
  • Arkitektritat hus
  • Mitt i skogen
  • Plastpool + Studsmatta
  • Weekend/ vänner/ familj/kalas alla dagar om året.

Livet på landet i Ammedalen börjar med en grusväg som sedan övergår till en mindre grusväg och där mitt upp på toppen förväntar man sig träffa på en liten sommarstuga. Inte på berget i Fossefjäll, där tornar sig ett fräckt modernt arkitektritat hus upp med stora fönster och massor av härlig karaktär.

 

“Plocka bär & svamp, vandra i skogen, hyr en kajak – detta härliga hus erbjuder avkoppling under alla årstider!“

 

Undervåningen
Redan innanför dörren möts man av den luftiga och moderna känslan som finns i huset. Hallen rymmer kläder och skor för alla.  Sovrummet på nedervåningen ligger direkt till vänster och har en stor loftsäng ( 140cm) och en bäddsoffa ( 140 cm). Här nere finns också en toalett med dusch. I allrummet slås man av den härliga rymden, med en takhöjd på hela 5.5 meter där ljuset flödar in genom de stora fönstren.

 

“Rymmer en stor familj eller ett gäng vänner”

 

I allrummet har man placerat ett stort matbord som går att duka upp till 12 personer samt soffor att sjunka ner i när man behöver.  Här kommer man också ut till den fina ombonade altanen, med grill och härliga utemöbler. Köket är trendigt med mycket blåtonad kakel och har allt man kan behöva för en bekväm semester, diskmaskin, varmluftsugn, mikro m.m samt en separat tvättstuga, med grovingång, tvättmaskin och torktumlare.

Övervåningen När man stiger upp på övervåningen och tittar ner till undervåningen så upplever man att huset verkligen är byggt för samvaro och gemenskap. För här uppe kan man lätt snacka med de som sitter där nere. Skulle man vilja skärma av för ljud och ljus så finns det stora draperier att dra för. Då kan de som vill, snacka, spela spel och de som vill titta på en bra film kan göra det utan att störa varandra. Här uppe finns också två sovrum, ett med en mindre våningssäng och ett föräldrasovrum. Här finns också en toalett med handfat.

Från föräldrasovrummet kan man gå direkt ut på balkongen, där man får en fin utsikt över naturen. Tänk att en morgon få smyga ut på balkongen innan de andra har vaknat och sitta i tystnaden och lyssna på när naturen vaknar och allt fågelkvitter som förmodligen redan är i full gång. Det är en fantastisk känsla.

 

“Njut av en första kopp kaffe på balkongen & fåglarnas serenad”

 

Utomhus
Huset ligger mitt på lantliga Orust för sig själv i en skogsdunge, därför finns en ovanmarkspool som är 3 meter i diameter och 76 meter hög, perfekt för badglada. Tomten består av blandad gräsmatta och naturtomt, här kan man både spela kubb, hoppa studsmatta och klättra i berg. Här finns också gott om blåbärsris och goda möjligheter att hitta sommarkantareller.

Midsommar
Välkomna att hyra stugan om ni vill ha en lugn och härlig midsommar tillsammans med några få vänner/familjer. Max antal personer är 9 och miniålder 30 år.

 

“Missa inte att köpa färskt surdegsbröd & bullar från Pappa Bröd, ett bageri längst ner på din väg”

 

Att göra på Orust
Gillar du att vandra finns pilgrimsleden där du vandrar över ängar & genom skog mellan Orusts kyrkor. Fiska krabbor är roligt för både små & stora barn och kräver bara en hink & ett snöre. Under fliken “Kul på öarna” hittar du tips om våra egna smultronställen på Orust & grannön Tjörn. Prova på kamelridning på Myckleby Nedergård, hyr en båt & upptäck egna badklippor & vikar, lär dig om bins liv på Tavlebords honungsgård, köp lokalproducerat & så klart färsk fisk & nykokta skaldjur på gårdar & i affärer runtom ön! Vi längtar efter att visa dig vårt Bohuslän.

 

Välkommen!

Specifikationer

Byggår: 2009
m2: 133
El: Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Ja, vid förfrågan
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för två bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
TV: Baskanaler
Havet: 10 km
Badplats: 10 km
Affär: 5 km
Restaurang: 4 km

Information/Stuga

Kök: Spis, varmluftsugn, diskmaskin, mikro, fläkt & kyl/frys
Matplats: Ja, matsalsbord & köksö med sittplatser
Allrum nere: Soffor med soffbord & matsalsbord
Allrum uppe: Soffa, fåtöljer & TV
Öppen spis/kamin: Nej
Toalett 1: WC, dusch & handfat
Toalett 2: WC & handfat
Sovrum 1: Dubbelsäng (160 cm)
Sovrum 2: Våningssäng (2×90 cm) + bäddsoffa (140cm)
Sovrum 3: 1 loftsäng (140 cm) & bäddsoffa (140cm)
Extra/övrigt: 2 extrasängar
Tvättstuga: Tvättmaskin & torktumlare
Uteplats: Altan med utemöbler, parasoll, gasolgrill, plastpool & studsmatta

Vill ni titta vidare?