Charmigt hus, vedeldad bastu, roddbåt, nära fiske i fridfull miljö!

6+3 bäddar Myckleby – Objekt M1025

Passa på – vecka 26 till reapris – 6 900 kr!

Vill du ro roddbåt, bada bastu, ha skogen bakom huset och cykla på lugna vägar och dessutom bo i härliga insynsskyddade charmig stuga, då är detta perfekt för dig! 

  • 6+3 bäddar
  • 900 meter till sjön
  • Roddbåt
  • Gäststuga med bastu + utedusch
  • Bra vägar att cykla på
  • Berg och skog inpå knuten
  • Insynsskyddad stor tomt
  • 3 sovrum + 2 allrum
  • Nyrenoverat kök med gasspis

Midsommar
Samla familjen och fira en lugn och avslappnad midsommar. Här kan ni sätta upp en fin midsommarstång och njuta av långbord med härlig midsommarmat. Stora fester är ej tillåtet och maxantal gäster är alltid det som står i beskrivningen. 

Omgivningarna
De som hyr denna stuga får inte bara ett härligt hus som är renoverat med omsorg och inrett med härliga möbler. Man får också en stor barnvänlig tomt som ligger lantligt med skogen som granne och är helt insynsskyddad. Här finns en stor altan med utemöbler och grill för härliga grillkvällar.

På den härliga tomten finns också ett litet hus, som har övernattningssängar och en vedeldad bastu med ute-dusch. Nere vid sjön finns en liten roddbåt, för några få personer, som man gärna får låna. Sjön är Orusts största insjö och heter Grindsbysjön, den ligger ca 1.2 km från huset. Man kan skymta sjön mellan trädets grenar på ett av fotona. Grindsbysjön har små badvikar och härliga klippor som man kan bada och lapa sol från. Vill man fiska så är chansen stor att man också får napp. Det finns också 2 cyklar att låna, en dam- och en herrcykel.

 

”Låna ekan & ro ut & meta en tidig sommarmorgon”

 

Huset
I Stugans första plan finns köket, som har gott om utrymme för matlagning. I köket finns en härlig köksspis som man kan elda i och i anslutning till det mysiga vardagsrummet finns ett stort köksbord med plats för upp till 8 personer. Här finns också en lyxig ölkyl från 60-talet som pryder matrummet. Det härliga badrummet och ett sovrum med plats för 2 personer ligger även i första plan.

 

 Nu grönskar det i dalens famn,
nu doftar äng och lid.
Kom med kom med på vandringsfärd
i vårens glada tid

Övervåningen har ett allrum med en bäddsoffa och en enkelsäng, samt ett litet rum med en enkelsäng. Här uppe finns också det stora luftiga sovrummet med en dubbelsäng.

Hund
I denna stuga får du ha med hund, men kravet är att den är både trevlig och aktsam om möbler och omgivningar.


Att göra på Orust
Till Slussen är det 7 km och vill man cykla dit så är det fina cykelvägar, där hittar man underbara Slussen pensionat med god mat och trevliga uppträdande och här finns också en fin badplats, Bra cykelvägar är det även till Henån, Orust huvudort, där man hittar det mesta man kan behöva, handla goda räkor i fiskaffären och sitta vid kajen, kika på båtlivet och ”pilla” räkor. En måste dock korsa en stor väg framme i Henån.


Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. se länk under Kul på öaarna. Göksäter, Orust eget ”Lilla Ullared”, erbjuder lågpris-shopping med massor av billigt och bra-att-ha-saker. Töllås fårgård, med underbart cafe, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också gofika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand.

 

”Köp närproducerade grönsaker & köttprodukter, Orust erbjuder mat av hög kvalitet.”

 

Städning
Ibland kan det vara skönt att slippa städningen, Vi rekommenderar några företag som du httar under ”Frågor & Svar”.  Men var ute i god tid, för helgpersonalen är väldigt få.

 

Välkommen till vackra Bohuslän!

Priser Sommaren 2019 

(Vecka), tid och pris


(34, 
17/8 – 24/8 – 7900,-
(35), 
24/8- 31/8 – 6900,-

Specifikationer

Byggår: 1921,renoverat 2002 & 2006
m2: 80
El:
Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Ja, hund
Rökning: Nej
Parkering: Ja, 3
Mobiltäckning: Ja, Telia fungerar bäst
Bredband/Wifi: LAN/Wi-Fi
Havet: 8 km
Badplats: 5 km, sjö
Sjö : 1,2 km, där ligger roddbåten
Affär: 7 km

Övrigt: 1 liten roddbåt,  2 cyklar (en herrcykel av bra kvalitet & en mycket enkel damcykel), bastu, utedusch, ölkyl, kolgrill, Viasat, Canal +

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, micro, fläkt, kyl/frys & tvättmaskin
Allrum: Tv, Viasat, Canal +
Toalett: WC, badkar med dusch, handfat.
Uteplats: Utemöbler, grill, grillplats & rymlig gräsplan
Allrum uppe: 1 enkelsäng & 1 bäddsoffa för 1
Sovrum 1: 2 enkelsängar
Sovrum 2: 1 enkelsäng
Sovrum 3: 1 dubbelsäng
GÄSTSTUGA
Säng: 1 våningssäng
Övrigt: Vedeldad bastu & utedusch

Kalendern laddas...
- Ledig
 
- Bokad
 
- Reserverad
 
- Delvis bokad

För att markera flera dagar i kalendern så klickar du först på den första dagen du önskar i perioden och sedan på den sista. Då blir alla dagar där emellan markerade.

Observera att minsta period att boka är 1 vecka under sommarperioden då in- och utcheckning alltid sker på en lördag om inte annat är överenskommet.

Har ni en allmän fråga kontakta oss på info@kobbaroskar.com

Förnamn *

Efternamn *

Land *

E-post *

Telefon *

Antal vuxna:

Antal Barn:

 * Jag är över 25 år


Meddelande


Skriv koden:
captcha
 *Jag har läst och förstått villkoren


Allmänna villkor klicka HÄR.

Vill ni titta vidare?