Lika underbart året runt, njut av havet från första parkett!

8 Bäddar Ellös – Objekt E7070

Perfekt för mindre företagsmöte eller lyxweekend med vänner eller familj

“Kors vad det vimlar av segel idag

är det kappsegling? Nej det är lördag”

(Dans på Brännö brygga)

Weekend – korttidsboende – konferens, 8 bäddar
Huset går att hyra under en weekend, vecka eller korttidsboende under hösten och vintern 2018. Priser från 5490 kr.

 

“Skärgårdsdrömmen besannas i detta fantastiska hus”

 

  • Fantastiskt  läge
  • 8 bäddar
  • 4 altaner
  • Båtplats utanför huset
  • Lugnt läge i centrala Ellös
  • Weekend, helguthyrning – fiskegänget, vänner, familj

Här har ni den ultimata skärgårdsdrömmen med panoramavy över hamnen. Högt beläget på bergskanten i Ellös hamn har ni bryggan och havet precis nedanför. Det moderna kusthuset erbjuder er totalt fyra altaner där ni kan lapa sol, kolla på hamnlivet eller kanske frossa i skaldjur.

Huset
Huset är ljust, luftigt och andas stor skärgårdskänsla. Första intrycket när man kommer in i huset är den fantastiska utsikten. Man möts av en vy av ett otroligt blått hav som omger nästan hela huset. Men huset har inte bara utsikten utan det är också fräscht och smakfullt, med en stor personlig känsla av värme och stillhet.

 

“Ljust, estetiskt & rogivande – med havet ständigt närvarande”

 

Huset består av tre våningar. Man kommer först in i en liten hall och där finns en av toaletterna. Vidare går man rätt in i köket och vardagsrummet som har en öppen planlösning. I köket finns det mesta som behövs och stor plats för alla som vill samlas för grill-förberedelserna. Vardagsrummet bjuder på två härliga soffor och här finns också en tv och en kamin om man skulle vilja mysa till det lite extra någon kväll.

Från vardagsrummet kommer man direkt ner via en trappa till det stora sovrummet. Även sovrummet där nere bjuder på panoramavy och här finns också utgång till en av altanerna. För att komma till de andra sovrummen går man en trappa upp från vardagsrummet, där finns tre sovrum och en toalett. Bättre än så här kan man inte bo.

Omgivningarna

Starta dagen med ett morgondopp på bryggan nedanför huset. Gå in och fortsätt med en lång härlig frukost på någon av de 4 altanerna. När frukosten är klar packar ni badväskan och går 200 meter till naturstranden eller till den lokala badstranden. Har ni båt med er så tar ni bara båten över till en härlig holme och hittar en egen klippa för en dag, lunchen äter ni på någon av Gullholmens eller Kärringöns restaurangen.På kvällen går ni bara några få meter till två restauranger, ibland erbjuder de även underhållning på kvällen. Ät något gott och innan natten infinner sig, ta och sitt en stund på altanen och kika på båtlivet och njut av skärgårdens mysiga kvällar.

 

“Färska räkor, svalt vitt vin & solnedgång i havet – ett sommarminne att gömma till vintern”

 

Ellös har restauranger, kiosk,  bank, mataffär och små butiker samt 2 badstränder, en naturstrand där även vovven får vistas och en för alla åldrar, strand, flotte, trampolin och bryggor att fiska krabbor från.

Slutstädning ingår endast på bytesdagen och mellan vecka 23-35, i bilagan slutstädning finns mer info om vad exakt ingår och som du får när du bokar. Slutstädningen görs av bolaget http://www.dintredjehand.se/  0704-444 726. Vill ni ha städning under hösten så kan man boka det av städbolaget direkt.

 

“Vandra, bada, rid kamel, köp lokalproducerat, paddla kajak – Orust erbjuder omväxling”

 

Att göra på Orust
Gillar du att vandra finns pilgrimsleden där du vandrar över ängar & genom skog mellan Orusts kyrkor. Fiska krabbor är roligt för både små & stora barn och kräver bara en hink & ett snöre. Under fliken “Kul på öarna” hittar du tips om våra egna smultronställen på Orust & grannön Tjörn. Prova på kamelridning på Myckleby Nedergård, hyr en båt & upptäck egna badklippor & vikar, lär dig om bins liv på Tavlebords honungsgård, köp lokalproducerat & så klart färsk fisk & nykokta skaldjur på gårdar & i affärer runtom ön! Vi längtar efter att visa dig vårt Bohuslän.

 

Välkomna!

Specifikationer

Byggår: 1922
m2: 73 + 93 (biarea)
El: Ja
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: 1
Mobiltäckning: Ja
Bredband: Nej
Havet: 0 meter
Badplats: 200 m
Affär: ca 1 km
Övrigt: 4 uteplatser.Båtplats utanför huset

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, micro, diskmaskin & kyl/frys
Allrum: Tv & öppen spis
Toalett 1: Toalett med handfat, ett badkar
Toalett 2: Toalett med handfat, en tvättmaskin
Uteplats: Utemöbler, solstolar, grill & altan
Sovrum 1: 1 säng 180 cm
Sovrum 2: 1 säng 90 cm, 1 säng 120 cm
Sovrum 3: 2 sängar 90 cm (står som dubbelsäng men kan flyttas isär)
Sovrum 4: 2 sängar 90 cm

Kalendern laddas...
- Ledig
 
- Bokad
 
- Delvis bokad

För att markera flera dagar i kalendern så klickar du först på den första dagen du önskar i perioden och sedan på den sista. Då blir alla dagar där emellan markerade.

Observera att minsta period att boka är 1 vecka under sommarperioden då in- och utcheckning alltid sker på en lördag om inte annat är överenskommet.

Har ni en allmän fråga kontakta oss på info@kobbaroskar.com

Förnamn *

Efternamn *

Adress *

Postnr. *

Ort. *

Land *

E-post *

Telefon *

Antal vuxna:

Antal Barn:

 * Jag är över 25 år


Meddelande


Skriv koden:
captcha
 *Jag har läst och förstått villkoren


Allmänna villkor klicka HÄR.

Priser hösten/vintern 2018

Weekend – korttidsboende – konferens
Huset går att hyra under en weekend, vecka eller korttidsboende under hösten och vintern 2018. Priser från 5 490 kr beroende på hur många ni är och hur länge ni vill bo. Kontakta oss för prisuppgift.

Vill ni titta vidare?