Vid slutet av vägen – nära hav & sandstrand!

8+2 bäddar, Malö Strömmar – Objekt E1055

 

Paddla kajak i Malö strömmar, kanske världens vackraste paddelvatten!

  • 8 bäddar
  • Bäddsoffa för två
  • 300 meter till strand & klippor
  • Gäststuga
  • Sista huset på vägen
  • Naturreservat bakom huset
  • Wi-Fi & många TV-kanaler
  • 2 cyklar + 1 barncykel går att låna

Läs mer om huset och omgivningarna!

Huset ligget vid Malö strömmar, 300 meter från strand/klippor och fantastisk natur. Huset passar för en stor familj eller två mindre familjer.

Underbar stuga som passar fint till två familjer och ligger perfekt för er som vill ha en stor tomt, närhet till bad och naturreservat direkt bakom stugan. Till bad med klippor och en naturstrand är det ca 300 meter att gå. Prefekt för båda stora och små. Är man intresserad av golf, så finns det en seaside-golfbana bara 5-7 minuters promenad från huset, där finns också en fin restaurang.

OBS: En hund eller katt endast vid förfrågan

Huset
Huset har ett sovrum med dubbelsängar och en rymlig garderob. I storstugan finns en rymlig & bekväm bäddsoffa i vinkel som även fungerar som två extrabäddar. Det finns två sovrum till i stugan, ett med två enkelsängar, byrå och garderob och ett mindre sovrum
med en våningssäng som även klarar vuxna och en garderob.

Storstuga, kök, altaner mm
Det finns en  storstuga med öppen spis och rymlig matplats för 6 till 8 personer.  Köket är modernt och utrustat med kyl & frys, diskmaskin och mikro.  Huset har ett nygjort helkaklat badrum med dusch. För några år sedan anslöts fastigheten till kommunalt vatten och avlopp.

Det finns en stor altan i trä med sol från förmiddag till sena kväll. På altanen finn ett matbord för åtta personer under tak och ett lite mindre bord med plats för fyra. Här finns också solstolar. På baksidan av huset finns huvudingången med en mindre altan och en matplats för fyra personer.

I huset finns Wifi och luftvärmepump.  Parkering finns för två till tre bilar.

Gäststugan
Två bekväma sovplatser finns i gäststugan på tomten.

Tomten
Tomten är stor och har sol hela dagen. Här kan man sitta på den stora altanen under tak och njuta av något gott att äta en sommarkväll eller sitta vid kafé-bordet. Här finns också två solstolar. På den stora gräsmattankan man spela kubb och ha lite lekar.  Baksidan har kvällssol och bjuder på avskildhet och även här finns utemöbler där du kan. På tomten finns också ett stort grönt hus, som används som förråd (ej med på bild).

Extra: 1 Barnstol, 2 vuxencyklar och 1 barncykel att låna, liten uppblåsbar barnpool.

 

Paddla kajak i Malö strömmar, kanske världens vackraste paddelvatten!

 

Närhet till service och utflyktsmål
Huset ligger skyddat i slutet på en liten väg som mynnar ut i naturreservatet. Vid golfbanan ca 500 m finns en restaurang. En marina ligger 600 meter bort och till färjeläget till Malö/Flatön är det ca 800 meter.

Till Hemköp, bageri, fiskaffär, kiosk, restauranger, matställen, vårdcentral och apotek i Ellös är det 3 km. Du kan också boka en fiske- eller upplevelsetur på havet med Mareblå & Havsguiderna.

Det finns gott om olika utflyktsmål och promenadstråk i området. I Malö strömmar & Nordströmmarna är det populärt att paddla kajak eller fiska, de är utsedda till ett av världens 10 vackraste paddelvatten! Kajakuthyrning finns i närheten på Malö. Mollösund; Nösund och Hälleviksstrand nås snabbt med bil liksom Henån. På Malö kan du äta gott hos Handelsman Flink som Evert Taube gjort odödlig i sina visor.

 

”Anordna krabbfisketävling – snöre, klädnypa & hink är allt som behövs”

 

Under fliken Kul på öarna hittar du tips om våra egna smultronställen på Orust & grannön Tjörn. Prova på kamelridning på Myckleby Nedergård, hyr en båt & upptäck egna badklippor & vikar, lär dig om bins liv på Tavlebords honungsgård, köp lokalproducerat & så klart färsk fisk & nykokta skaldjur på gårdar & i affärer runtom ön! Vi längtar efter att visa dig vårt Bohuslän.

 

Välkomna till vårt vackra Bohuslän!

Information / Specifikationer

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, diskmaskin, fläkt, mikro & kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord
Allrum: Tv, stor soffa & öppen spis
Öppen spis/kamin: Ja öppen spis i allrum
Toalett: WC, dusch, handfat & tvättmaskin (renoverat 2016)
Sovrum 1: Dubbelsäng (180 cm)
Sovrum 2: 2 enkelsängar (80cm)
Sovrum 3: 1 våningssäng (80cm)
GÄSTSTUGA
2 enkelsängar (90cm)

Uteplats: Altan med utemöbler, 3 solstolar, parasoll,  grill & stor gräsmatta
Extra: Barnstol, 2 cyklar & 1 barncykel, uppblåsbar barnpool

Specifikationer

Byggår: 1980, renoverat 2016
m2: 74 + 15
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Eventuellt hund/katt vid förfrågan
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för två bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Ja
TV: Många TV kanaler
Havet: 300 meter
Badplats: 300 meter
Affär: 3 km Ellös
Restaurang: Golfklubben (500 meter)

Vill ni titta vidare?