Omgiven av grönska bor du 400 meter från vacker naturstrand!

4+2 bäddar, Rösselvik – Objekt TF4411

 ”Omgiven av grönska bor du 400 meter från vacker naturstrand

Välkomna till detta lilla smultronställe, 400 meter till havet

 

FIRA MIDSOMMAR 18- 21 juni?
Detta hus går att hyra midsommarhelgen. Det ligger också granne med TF4422, om ni är två familjer. som vill fira midsommar ihop.

 

Söker ni lugnet, stillheten och närhet till bad och klippor då är denna stuga perfekt för er.

  • 400 meter till Klippor
  • Charmig och Fräsch stuga
  • Härlig trädgård, med två uteplatser
  • Hundvänligt
  • Omgivningarna är klippor, skog, ängar och hav

 

STUGAN
När man stiger in i stugan, känns som man färdas rätt in i 50-talet. Här har tiden stått stilla och man påminns om att så här bodde man förr, då på den tiden när klockorna inte gick så fort. Här har man valt att behålla den gamla stilen, de gamla möblerna men fräschat upp med färg och sommargardiner.

Man kommer in i en hall där skor och div kläder får plats. Från hallen kommer man in till toaletten, som har toa, handfat och dusch. Sen kommer man in i det gamla charmiga lilla köket, som har härliga snedluckor. Här finns ett litet frukostbord, plats för den som är morgonpigg och vill läsa tidningen ostört. Ska alla äta på samma gång så är det i vardagsrummet som det större matbordet finns. Här finns också en bäddsoffa och husets tv. Sovrummet har en dubbelsäng och en våningssäng.

Takhöjden på stugan är 190, i badrummet något lägre.  Mobiltäckningen är svajig inne i huset. Täckningen är som bäst på uteplatsen. OBS Man använder bara stugans nedervåning, resten av stugan är oinredd.

OMGIVNINGAR
När man kommer fram till stugan så andas hela området ”förr i tiden”. Stugan är märkligt byggd i etager alldeles intill vägen, som man ofta gjorde förr.  Utsidan har med åren fått en liten ”chabby chick” look och det passar faktiskt ganska bra ihop med tomten som också är av äldre karaktär. Den består av spännande gångar, trappor och olika avsatser. För att kunna ha sköna grillkvällar finns det numera en helt nybyggd träaltan uppe i syrenbersån, med nya fräscha utemöbler.

Stugan ligger på en större udde, därför kan man säga att området är omgärdat av hav. Det finns flera möjligheter till bad, från klippor, små stränder och bryggor. Bara att plumsa i.

ATT GÖRA PÅ TJÖRN
Förutom alla öar, badstränder och klippor finns det massvis att uppleva på Tjörn. I Kållekärr handlar ni på roliga Korggubben där allt finnes. I Skärhamn har ni mängder av restauranger att välja på; allt i från Tapas till skärgårdens lyxmat. Nordiska Akvarell museet ligger i Skärhamn och är värt minst ett besök. I Rönnäng har ni bland annat mysiga Skärgårn Bar & Restaurang med västkuststuk. Pilane Skulptur & gravfält ligger närmare Kyrkesund, där kan man vandra i en fårhage och kolla på fantastisk utomhuskonst eller bara ta en fika. På Sundsby Säteri kan du vandra, äta gott och handla närproducerat & hantverk.

För den som gillar golf så har Tjörns Golfklubb en bra golfbana med väldigt bra restaurang.

VÄLKOMNA!

Scrolla nedåt för att se lediga veckor i vår bokningskalender samt priser & specifikationer ⇓ 

Specifikationer

Byggår: 1905
m2: 50
El: Ingår
Vatten: Ja
Husdjur: Ja, vid förfrågan
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för två bilar
Mobiltäckning: Blandat
Bredband/Wifi: Nej
Havet: 400 meter
Badplats: 400 meter naturbadstrand
Affär: 7 km
Restaurang: 5 km

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, kyl/frys, kaffebryggare, vattenkokare & brödrost
Matplats: Ja, köksbord & matsalsbord
Allrum: Tv, soffa (bäddsoffa) & matsalsbord
Öppen spis/kamin: Nej
Toalett: WC, handfat & dusch (lågt i tak)
Sovrum : Dubbelsäng (bra sängar)  & våningssäng
Övrigt: Tvättmaskin

Uteplats: Altan/trall med utemöbler för 4, parasoll, grill. Utemöbler på gräsmatta för 4.

Vill ni titta vidare?