Hus i centrala Ellös, nära badstrand, båthamn och restauranger!

9 bäddar, Ellös – Objekt E1030

”Med ”badrocksavstånd” till den fina stranden”

 

  • 9 Bäddar
  • Stor tomt för spel och lekar
  • Barnvänligt
  • 300 meter till badplats
  • 300 meter till restaurang
  • 300 meter till båthamn
  • Wi-Fi ingår

Läs mer om huset och omgivningarna!

Välkomna till E1030 som ligger i den äldre delen av centrala Ellös. Är ni många och vill bo med nästan ”badrocksavstånd” till den fina stranden i centrala Ellös som dessutom passar alla åldrar även de allra minsta. Vill ni kunna promenera runt hörnet för att besöka restauranger, affärer, konditori samt den lokala kiosken.

OMGIVINGARNA
Huset ligger i den lite äldre delen av Ellös och är byggd på 40-talet och har den gamla charmen kvar. Tomten är stor och här finns det möjligheter för kubbspel, krocket och andra spel.

Huset
Entreéplan har kök med matplats, vardagsrummet har sittdel och utgång till en trevlig balkong. Här finns också ett badrum med badkar och ett sovrum med två våningssängar.
Övervåningen har 3 sovrum. Två med 2 enkelsängar och ett sovrum med en enkelsäng. Här finns också en liten balkong med havsutsikt. I källardelen finns tvättmaskinen.

Ellös Badstränder
Ellös har 2 badstränder, en naturstrand där även vovven får vistas och en för alla åldrar, strand, flotte, trampolin och bryggor att fiska krabbor från. https://www.vastsverige.com/sodrabohuslan/produkter/ellos/?site=85

Upplevelse i Ellös ( sommar 2020)

Se mer QI GONG PÅ BADPLATSEN
Från hamnen går det fiske- eller upplevelseturer på havet med Mareblå & Havsguiderna.
Samt härlig gympa under juli, Sommargympa i Ellös

Ellös Summercamp ett aktivitetsläger för barn i ålder 6-12 år. Barnen får prova på olika sporter, aktiviteter, lekar, stafetter och mycket mer.

Från Ellös är det inte långt till Orust Golf som kan skryta med en seasidebana eller ta bilen för att besöka pittoreska fiskesamhällen på Orust.

Alltså ett perfekt hus för många semesterfirare.

Att göra på Orust & Tjörn
Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor och är bara en av många vackra vandringsleder på ön. Tavlebords honungsgård där du och dina barn, på ett väldigt pedagogiskt sätt, kan se hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. Precis bredvid ligger & Tavlebords lanthandel, som fungerar som en saluhall där lokala producenter själva säljer sina livsmedel och hantverk. En dagstur till bilfria Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand.

På Sundsby säteri på Tjörn kan ni gå en guidad tur och sedan äta något gott i kaféet & restaurangen, deras räkmacka är fantastisk! I karpdammen intill säteriet trivs grodor, paddor, vattensalamandrar och många olika insekter. Här finns också vandringsleder och grottor i bergen. Vi tipsar om fler av våra egna smultronställen under fliken Kul på öarna.

VÄLKOMNA!

Information / Specifikationer

Information/Stuga

Kök: Spis, ugn, mikro, fläkt & kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord & matsalsbord
Allrum: Tv med baskanaler 
Toalett: WC, badkar, handfat & tvättmaskin
Sovrum 1: 2 våningssängar
Sovrum 2: 2 enkelsängar ( övervåningen)
Sovrum 3: 2 enkelsängar ( övervåningen)
Sovrum 4: 1 enkelsäng ( övervåningen)

Uteplats: Utemöbler, kolgrill & rymlig gräsplan

Specifikationer

Byggår: 1944
m2: 80
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för 2-3 bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Ja
Havet: 100 meter
Badplats: 200 meter
Affär: 700 meter

Vill ni titta vidare?