Havsutsikt, superfräscht hus, pool – vad mer kan man önska?

6 bäddar, Mjörn – Objekt MJ0808

”Lika vackert en stormig dag, som en dag med glittrande hav”

  • Enskilt läge mitt på klipporna
  • Uppvärmd Pool
  • Hög kvalitet
  • Slutstädning kan bokas
  • 3 sovrum+ 6 bäddar
  • Välutrustat kök
  • Stora sällskapsytor
  • 5-10 minuters promenad till havet
  • Båtplats till liten båt

Läs mer om huset och omgivningarna!

MAGISKT LÄGE HÖGT UPPE PÅ BOHUSLÄNSKA KLIPPOR

”När du kört längs slingrande vägar och når krönet av backen breder hela Stigfjorden ut sig framför dig. Och där, nedanför sluttningen ligger huset med grästak på glasverandan. Här är ni helt ensamma och endast vindens brus och fåglarnas kvitter når dina öron. Huset är inrett med kvalitet, i vitt och rent trä & det är lätt att få semesterlugnet att infinna sig.”

 

Huset
Du kommer in i en hall där du har badrummet direkt till vänster. Fräscht med WC, handfat, dusch, tvättmaskin & torktumlare. Sedan följer två sovrum till vänster efter varandra, ett med två enkelsängar & ett med en dubbelsäng på 160 cm.

I centrum av huset ligger köksavdelningen med ett stort vackert matbord längs stora glasväggar ut mot altanen och den fantastiska utsikten. Här finns också en öppen spis. Köket är topputrustat med två toppmatade diskmaskiner, häll med 5 plattor, inbyggd ugn & mikro. Köksavdelningen avslutas med en modern glasveranda med två härliga öronlappsfåtöljer som inbjuder till en stunds läsning eller bara koppla av och njuta av den vackra skogsdungen utanför.

”Havet är ständigt närvarande”

Från matplatsen kommer man in i det stora vardagsrummet med glasväggar åt två håll som erbjuder en fantastisk panoramavy. Havet är ständigt närvarande i detta harmoniska hus. I vardagsrummet finns en stor & mysig soffgrupp och en kamin. Här finns även en lek- & spelhörna för kvällsaktiviteter.
I denna del av huset ligger också ett stort sovrum med dubbelsäng, 180 cm.

(*Uppvärmningen av poolen gäller från juni – augusti, kan påverkas vid blåst och att överdraget inte dras på inför nätter och dåligt väder).

Utomhus
Från både matplats & vardagsrum kommer du direkt ut på den stora altanen med en stor matplats. Här kan du festa på färska skaldjur eller något gott från grillen samtidigt som du njuter av solnedgången över havet. Ett par trappsteg ner till höger finns ännu en stor altan med en pool, som  är uppvärmd till 24 grader.  I slutet på gräsmattan hittar du den lilla stigen som leder dig ner till havet på 5-10 minuter. Här finns fina badmöjligheter från en egen solvarm klippa, brygga m stege, en liten sandstrand samt en liten småbåtshamn.

*  Uppvärmningen av poolen, kan påverkas vid blåst och att överdraget inte dras på inför nätter och dåligt väder.
* En grannfamilj har tillgång att få snedda över tomten då de ska gå till stranden.

”Njut av solvarma klippor & salta dopp”

Omgivningarna och Tjörn
Du bor på Mjörn, en liten ö mellan Tjörn & Orust. Trots total avskildhet har du bara 5-10 minuters promenad till havet & 15 minuter med bil till affärer. Du kan vandra på stigar till Sundsby Säteri och belöna dig med något gott att äta och dricka i härlig miljö.

”Vandra till Sundsby säteri & unna dig en riktig gofika”

På 20-30 minuter tar du dig till Skärhamn med bl.a. Akvarellmuséum, fiskaffär, glassbar & restauranger eller pittoreska Klädesholmen med sillkonservindustri och den utmärkta restaurangen Salt & Sill.

Missa för allt i världen inte Pilane, naturens egen konsthall, med jättelika fantastiska skulpturer.

Att göra på Orust
Gillar du att vandra finns pilgrimsleden där du vandrar över ängar & genom skog mellan Orusts kyrkor. Fiska krabbor är roligt för både små & stora barn och kräver bara en hink & ett snöre. Under fliken Kul på öarna hittar du tips om våra egna smultronställen på Orust & grannön Tjörn.
Lär dig om bins liv på Tavlebords honungsgård, köp lokalproducerat & så klart färsk fisk & nykokta skaldjur på gårdar & i affärer runtom ön!  Missa inte våra bilfria öar, Gullholmen och Käringön och fantastiska fiskesamhället Hälleviksstrand
Vi längtar efter att visa dig vårt Bohuslän.

Observera att vägen till huset är smal med en rejäl uppförsbacke och sedan nerför sista biten till huset där väglaget är mycket grov makadam samt en berghäll. Man får ta lite sats när man ska lämna stugan. Det finns dock gott om plats att vända bilen på tomten.

Midsommarveckan:  Här kan man njuta av en stressfri midsommarvecka bara med familjen eller några få vänner. Njut av stillheten, god mat och utsikten. Spela lite spel, lek lite men framförallt, bara få lov att vara.
Obs,  Stora fester är ej tillåtet och maxantal gäster är alltid det som står i beskrivningen.

Information / Specifikationer

Information/Stuga
Kök: Häll m 5 plattor, inbyggnadsugn & mikro, fläkt, kyl & frys, 2 toppmatade diskmaskiner
Matplats: Matsalsbord för 8 personer, öppen spis
Sovrum 1: 1 dubbelsäng, (180 cm)
Sovrum 2:  1 dubbelsäng, (160 cm)
Sovrum 3: 2 enkelsängar
Badrum:
WC, dusch, handfat, tvättmaskin
Vardagsrum: 2 soffor m bord, braskamin, spel- & lekhörna m bord & pallar
Veranda: 2 fåtöljer m bord, sittbänk i fönstret
Övrigt: kaffebryggare, brödrost, och vattenkokare, resesäng + barnstol.


Övrigt

Uteplats:
Stenlagd uteplats på framsidan m stenbord, två altaner på baksidan med utemöbler,
Grill
Pool, 32 m2.
Gräsmatta
Båtplats ( ej båt)

Specifikationer

Byggår: 1958, renoverat löpande 2010 kök, 2013 veranda
Boyta: 102 m²
Tomt: 3979 m²
El: Ingår
Vatten: Egen brunn
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för 2 bilar
Mobiltäckning: Svajig
Bredband/Wifi: Ja
Havet: 5 – 10 minuters promenad
Badplats: 5 – 10 minuters promenad, klippor, brygga m stege, liten sandstrand
Affär: 15 minuter m bil
Restauranger: 5 km kafé & restaurang dagtid, annars fr 15 km.

Vill ni titta vidare?