Toppenläge med ljuvlig utsikt, bastu & gott om utrymme för två familjer!

7+2 bäddar – Henån – Objekt O1166

 ”Stort hus, Ljuvlig utsikt, Toppenläge, Bastu &  Massa utrymme för två familjer”

Denna stuga ligger i Henån med härligt västkustläge och utsikt över havet.

 

  • Stort hus för för en eller två familjer
  • Nybyggd inglasad altan
  • 4 sovrum
  • Två badrum
  • Bastu
  • 500 meter till badplats
  • 900 meter till centrum
  • Slutstädning ingår
  • Wifi
  • Bra Bussförbindelse

Nära bad, nära centrum och altaner i tre olika väderstreck. Välkommen till stora villan i Henån med gott om plats för två familjer. Här bor man högt och har en fantastisk utsikt, man ser havet, centrum & skogen. På bara 7 minuters promenad når man en allmän badplats, med sandstrand, hopptorn, bryggor och toaletter. Går man in mot centrum tar det ungefär lika långt tid, här har man flertalet affärer, Ica, Willys, bibliotek, galleri, bank, uttagsautomater, systembolag, med flera restauranger som thairestaurang, fiskaffär, sushirestaurang, pizzerior, lekplats m.m. Huset ligger högt och vackert på ett berg. Tomten består av berg och små gräsplättar. På baksidan av huset finns ett litet växthus och bärbuskar som gärna får användas till dagens frukost. Uteplats: Altan som löper i 3 väderstreck med glasräcken för perfekt utsikt. Stenlagd plats vid entré samt baksida med lummighet & växthus. Helglasat uterum med soffgrupp.

Första plan – hemmagym, bastu & tvättstuga

Huset är stort och har två våningar. Man kommer in i undervåningen där man möts av en stor hall. Här nere finns ett sovrum med två sängar, ett sovrum med två sängar som också är ett kombinerat rum med träningsredskap och en liten soffa och här finns också en dusch med toalett och en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här nere finns också frysen.

På andra plan ser nu ut över havet och Henån

Här uppe finns två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en säng som är 120. Ett härligt fräscht badrum, med dusch och ett kök som är stort och har allt man kan behöva. Köksbord, diskmaskin, kyl och spis. Vill man njuta av morgonsolen, smyger man direkt ut på altanen från köket och ser på när Henån vaknar.

Allrummet har ett stort bord som går att duka till hela sällskapet. Här finns huset tv med 10 kanaler, här finns också utgång till ett härligt inglasat uterum, där man har bedårande utsikt. Här finns två kolgrillar, trädgårdsbord, stolar och 3 solstolar

 

”Orust är mycket mer än enbart skärgårds- & badliv”

Att göra på Orust
Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. Göksäter, Orusts eget ”Lilla Ullared” – här finns massor av billiga och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart café, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också gofika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand.

Vill du besöka fler pittoreska fiskesamhällen så kan du åka till Hälleviksstrand eller Mollösund.

Scrolla nedåt för att se lediga veckor, priser, specifikationer & mer info ⇓ 

Specifikationer

Byggår: 1986
m2: 200
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, asfalterat för ca 2-3 bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Ja
Havet: 200 meter
Badplats: 500 meter
Affär: 900 meter
Restaurang: 1000 meter

Information/Stuga

Kök: Fullutrustat kök inklusive diskmaskin
Matplats: Ja, köksbord & matsalsbord
Allrum: Matsalsbord, soffgrupp, TV
Kanaler: 1-10 telia liten
Öppen spis/kamin: Ja i allrum
Toalett 1: WC, dusch, handfat & bastu
Toalett 2: WC, dusch & handfat
Tvättstuga: Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp & tvättbänk
Sovrum 1: Dubbelsäng (2 x 90cm)
Sovrum 2: 140 cm säng
Sovrum 3: 2 enkelsängar (2 x 80cm)
Sovrum 4: 120 cm säng & enkelsäng (90cm)
Övrigt:  2 st Kolgrill, frys i källaren, spisen har 3 plattor. Barnstol, barngrind.

Uteplats: Altan som löper i 3 väderstreck med glasräcken för perfekt utsikt. Stenlagd plats vid entré samt baksida med lummighet & växthus.

Vill ni titta vidare?