Fantastiskt läge med panoramavy på Ellös topp

6+4 Bäddar, Ellös – Objekt E1212

 Nära faciliteter bor ni med en fantastisk solnedgång

Välkommen till underbara Huset på Vidablick

Utsikten är så oändlig och magisk, att det är nästintill omöjligt att stirra sig mätt på den. Oavsett väder, vind eller tid på dygnet, så är den helt bedårande.

PRISSÄNKT V 23, 24, 26, 27 och 33, 35

Vill ni ha en skärgårdssemester med:

  • Magisk utsikt,
  • plats för två familjer, ( här finns två lägenheter)
  • kunna bada vedeldad badtunna
  • 200 meter till  naturstrand
  • 500 meter till centrum med restauranger, affärer, båthamn och anordnad badplats,
  • Slippa slutstädning som ingår

då finns här ett härligt hus med två lägenheter som passar perfekt om ni är två familjer/en familj med mor/farföräldrar och vill njuta av en semester ihop. Här finns plats för både mysigt umgänge och om man vill vara lite för sig själv så går det också fint.

Huset är nybyggd och ligger högt uppe på en bergsplatå med en vidunderlig utsikt över Ellös hamn och centrum. Ni ser också ön Gullholmen, Skaftö (från TV serien Saltön) och utanför Ellösfjorden, i Skagerrak ligger det ofta stora båtar förankrade och lyser upp havet på kvällen.

Trots att huset ligger så högt är det bara några hundra meter ner till en mindre naturstrand. Här hittar ni lätt en ensam plats på klipporna och kan njuta av stillheten. Har ni mer lust att besöka en anordnad badstrand, är det bara ca 500 meter till Ellös stranden som passar alla åldrar.

På kvällen kan ni sjukna ner i den rykande heta badtunnan och känna värmen sprida sig i kroppen. Doften av ved och knastret av elden under en gnistrande stjärnklar himmel och en underbar utsikt gör underverk med vår själ. Bättre än så kan man väl knappast ha det.

Välkommen in 

Entrén och hallen på nedre plan är gemensam samt tvättstugan delar man också. I den gemensamma hallen hänger alla sina ytterkläder och sätter sina skor. Här finns också trappan upp till lägenheten 2, som ligger på övervåningen.  Badrummet som tillhör lägenheten 1 når man också här, mellan hallen och lägenheten 1, finns en dörr att stänga om sig.

Lägenhet 1 nedre plan, 2+2 bäddar:

Välkommen in i ett stor rum, där kök och allrum/vardagsrum samsas med en vidunderlig utsikt i alla fönster.

Köket har alla bekvämligheter och stora utrymme för att förbereda goda grillkvällar. Matplatsen kan göras om och vid behov passa 8 personer (nytt matbord kommer). På ena sidan av allrummet/vardagsrummet finns soffan och tv.n, soffan är en bäddsoffa och går att göra om till 2 bäddar. I glasverandans del finns sittplatser för att njuta av utsikten och härifrån kommer man också ut på altanen (är ännu inte färdigbyggd).

Sovrummet har två stora enkelsängar och även här finns en underbar utsikt. Badrummet, med dusch och toalett till lägenheten finns i den gemensamma hallen. Det går att stänga en dörr mellan hallen och lägenheten.

Lägenhet 2 övervåningen 4+2 bäddar:

Den magiska utsikten fortsätter upp till andra våningen. I allrummet finns ett trinettkök och ett matbord för 6 personer samt en mysig sittgrupp i verandan för beskådning av utsikten. Här finns också två sovrum. Ett sovrum har 2 enkelsängar och det andra sovrummet har 2 enkelsängar och en bäddsoffa för 2 personer. Badrummet har dusch och toalett.

Omgivningarna:

Huset är byggt på en hög bergsplatå och när sommaren 2018 är kommen finns det också en altan med staket runt tre sidor på huset. Det kommer att finnas grill för mysiga grillkvällar samt utemöbler, tomten har sol hela dagen. Här finns fina strövområden och gillar du att kliva i berg, så är det perfekt för utflykter i blandad terräng, med berg och skog.

Ellös:

Ellös är ett fint samhälle som ligger på västar Orust och har de mesta man behöver. Här finns restauranger, kiosk, bank, mataffär, fiskaffär och några småbutiker samt 2 badstränder, en naturstrand där även vovven får vistas och en för alla åldrar, strand, flotte, trampolin och bryggor att fiska krabbor från. Runt Ellös finns också en golfbana, djurens gård, Orust blommor, med mat och fika samt flera fina fiskesamhällen och bilfria öar ( uppdaterad från sommaren 2017)

Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor. Den går i en slinga och bildar en åtta. Göksäter Orust eget “Lilla Ullared” här finns massor av billigt och bra att ha saker. Töllås fårgård, underbart café, där du också kan köpa grönsaker från trädgårdslandet. Tavlebods honungsgård & Tavlebords lanthandel, där man visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. En dagstur till Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 9 km från Hälleviksstrand.

Viktig information:

  • Huset är nybyggt och ännu inte färdigställt, det kommer fler kort under våren 2018. Huset ligger i ett lugnt område, utan genomfartstrafik. Dock kan det förekomma byggnation av fler hus i området. Det kanske inte är det bästa för de allra minsta barnen. Här finns ställen med branter och man bör vara med barnen då de vistas utanför huset.
  • Det går bra att hyra badtunnan som är vedeldad. Någon dag innan man ska bada behövs konsultation med ägaren. Mer information finns i huset. Ved behöver man ta med sig eller köpa.
  • I priset ingår slutstädning av ett städbolag, städningen är ej möjligt att välja bort. ( ingår mellan vecka 23-35)

I båda lägenheterna finns: Mikro, brödrost och kaffebryggare
Gemensamt: Strykbräda och strykjärn, tvättmaskin, torktumlare

Längre ner på sidan finns bokningskalender och priser.

Välkomna att hyra Vidablick i Ellös

Specifikationer

Objektnummer: E1212
Byggår: nybyggt 2017
m2: 89 + 56 m2
El: Ingår
Vatten: Kommunalt
Husdjur: Nej
Rökning: Nej
Parkering: Ja, plats för två bilar
Mobiltäckning: Ja
Bredband/Wifi: Nej
Havet: ca 200 meter
Badplats: ca 500 meter
Centrum: ca 500 meter
Affär:  ca1 km
Restaurang: ca 400 meter

Information/Huset

Lägenhet undervåningen

Kök: Spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys
Matplats: Ja, köksbord 8 personer
Allrum: Tv, soffor, fotöjer
Kanaler: Kanal 1, 2 & 4
Öppen spis/kamin: Nej
Toalett: WC, handfat & dusch
Tvättmaskin: Ja
Sovrum 1: 2 enkelsängar (105 cm styck)

Lägenhet övervåningen

Allrum: Trinettkök, med liten diskho, micro, kyl med frysfack
Allrum: Bord och stolar, sittgrupp för 4 personer.
Sovrum 1: 2 enkelsäng ( 80 cm)
Sovrum 3: 2 enkelsängar ( 80 cm + en bäddsoffa för 2 )
Toalett: Wc, dusch

Uteplats i undervåningen: Träaltan ej ännu färdigbyggd, grill och utemöbler. Badtunna

Lediga veckor – skicka in din bokningsförfrågan

Kalendern laddas...
- Ledig
 
- Bokad
 
- Delvis bokad

För att markera flera dagar i kalendern så klickar du först på den första dagen du önskar i perioden och sedan på den sista. Då blir alla dagar där emellan markerade.

Observera att minsta period att boka är 1 vecka under sommarperioden då in- och utcheckning alltid sker på en lördag om inte annat är överenskommet.

Har ni en allmän fråga kontakta oss på info@kobbaroskar.com

Förnamn *

Efternamn *

Adress *

Postnr. *

Ort. *

Land *

E-post *

Telefon *

Antal vuxna:

Antal Barn:

 * Jag är över 25 år


Meddelande


Skriv koden:
captcha
 *Jag har läst och förstått villkoren


Allmänna villkor klicka HÄR.

Priser

(Vecka), tid och pris
Lördag – Lördag

(24), 9/6 – 16/6 -> 10900,-
(25), 16/6 – 24/6 -> 14900,- (8 nätter, lörd-sönd)
(26), 24/6 – 30/6 -> 12900,- (6 nätter sönd-lörd)
(27), 30/6 – 7/7 -> 16900,-
(28), 7/7 – 14/7 -> 18900,-
(29), 14/7 – 21/7 -> 18900,-
(30), 21/7 – 28/7 -> 18900,-
(31), 28/7 – 4/8 -> 18900,-
(32), 4/8 – 11/8 -> 18900,-
(33), 11/8 – 18/8 -> 14900,-
(34), 18/8 – 25/8 -> 14900,-
(35), 25/8 – 1/9 -> 10900,-

Vill ni titta vidare?