Stuga vid strand

jan 14, 2022 | Okategoriserad

Denna fantastiska stuga vid strand går att hyra. Stugan ligger i härliga Kavlanda Brygga som ligger mellan Orust och Bokenäs.

Stugan har två sovrum samt ett loft med sovdel med två sängar. Gillar ni att vinterbada? Då är det perfekt även under de kallare årstiderna då det finns bastu som kan användas efter ett vinterbad. Stugan har stora fönsterpartier upp till taket med utsikt över havet som kan njutas både på nedervåningen och loftet. Här kan ni bo bekvämt med kök som har alla bekvämligheter, stor altan med underbar utsikt, allrum med vedspis (perfekt för de kyliga dagarna här i Sverige…), tvättmaskin, torktumlare och wifi. Vid förfrågan kan även hunden eventuellt vara välkommen.

Kavlanda Bryggas strand

En ljuvlig strand som har nästan som medelhavs sand. Botten är både sten och sand. Det finns även en stor och fin brygga. Förutom stranden och fina bad finns det också fina strövområden. Ta cykeln och cykla till Bokenäset via mysiga grusvägar. I Bokenäset finns det spa, restaurang och fler härliga stränder.

Fiskesamhällen att besöka

I närområdet finns det mysiga fiskesamhällen att besöka med restauranger, bad och aktiviteter. Bland annat ligger Fiskebäckskil, Grundsund och Rågårdsvikt inte så långt ifrån. Även Lysekil med massor av restauranger och mysiga affärer.

Orust och Tjörn

Förutom dessa mysiga fiskesamhällen har vi såklart även ön Orust. Här finns det massor att göra och många mysiga restauranger. Besök vackra Käringön och Gullholmen som man kan ta sig med färja till från Tuvesvik, öarna har mysiga gångvägar och restauranger. Även Tjörn har många mysiga restauranger, vandringsleder och affärer. Från Rönnäng på Tjörn kan ni även ta färjan till öarna Åstol och Dyrön som är mysiga små öar. Dyrön har en populär vandringsled där ni kan möta på bergsgetter, på Åstol kan ni äta på det populära rökeriet.

Som sagt, det finns mycket att se och göra kring Kavlanda Brygga. Denna stuga är perfekt om ni vill hyra stuga vid strand (såklart även perfekt för dom som älskar att bada!). Boka stugan HÄR.

Andra inlägg:

Att göra på Orust

Att göra på Orust

Under tiden vi väntar på sommaren utforskar vi lite på Orust. Det finns mycket att göra på Orust och på sommaren finns det ännu mer. Än är det bara januari och det är...

läs mer