“Kobbar & Skär, perfekt för dig som vill hyra ut eller hyra stuga”

Vilka är vi?

Kobbar & Skär är den lilla lokala stugförmedlingen med den stora personliga servicen.

I första hand förmedlar vi semesterstugor, men vissa av våra stugor går även att hyra under andra tider på året, höst, vinter och vår, veckor eller månader. Fråga oss, vi får in nya objekt hela tiden

2009 startades Kobbar & Skär då i en mindre skala sen dess har intresset bara ökat för att hyra ut stugor och för att hyra stugor på Orust och Tjörn.

Uppgifter

Tyfta 557
473 98 HENÅN
Organisationsnummer 969764-6462

Tel +46(0)72-7418866

Begränsade telefontider! Ni når oss lättast via e-post: info@kobbaroskar.com

Kobbar & Skär Stugförmedling

Mer information


Hyra stuga under sommaren
För er som söker en stuga så är vår ambition att ni skall hitta just ert “smultronställe” den vecka/veckorna som ni hyr genom oss. Eftersom vi bor och är uppvuxna på Orust & Tjörn så har vi stor kunskap om våra öarna och vi hjälper gärna till när ni har frågor om vad man kan hitta på under er vecka här. I den mån det är möjligt förmedlar vi också städservice via lokala städbolag så ni kan få ytterligare några timmar att umgås med familjen och vänner och inte lägga tid på städning.

VILL NI HYRA UT?

Vill ni tjäna extra pengar på er stuga/hus som ni inte använder så mycket?
Vi hjälper er att hyra ut ert hus/stuga när ni ligger i hängmattan i någon annans stuga, checkat in på något hotell eller vandrar bergen?
(Vi har stugbranschens trygghetsförsäkring f.o.m 2019 )

Vad behöver du för hjälp?
Vi flera alternativ.

  • Vill ni ha helhetskonceptet? M.a.o vi gör allt från fotografering av stugan, marknadsföring, hela betalningsprocessen, tar hand om depositioner, kontakt med hyresgästen och stugkoll efter varje hyresgäst.
  • Eller vill ni bara att vi marknadsför er stuga och bokar in nya hyresgäster, resten sköter ni själva? Hör med oss så försöker vi lösa det som passar er bäst. 

Om hyresgästen får önska…
så vill de förstås ha en mysig stuga, rent och fräscht och sköna sängar. Vi kan erbjuda hjälp med konkreta tips som gör att hyresgästen känner sig extra nöjd med sitt val av stuga. Känner ni er osäker på vad ni ska köpa in eller få ut maximalt gästnöjdhet. Då har vi kontakt med en stylist som kommer med oss när vi träffar er vid ett möte om ni skulle önska.

MEJLA OSS
Inget är omöjligt, har ni frågor eller funderar över något är ni mycket välkomna att kontakta oss via mail eller telefon.  Mejla oss gärna så ringer vi upp så snart vi hinner. Vår hemsida uppdateras varje morgon och varje kväll.

Följ oss på sociala medier!

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

[recaptcha]